Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Katie Holmes este din nou gravida : Vedete din Lume
Jo 07 aug 2008 14:27:13 +0300


Katie Holmes
Vedete din Lume : Desi a negat in mai multe rinduri ca ar fi insarcinata, noul look al actritei Katie Holmes nu ii sustine deloc declaratiile.

katie_holmes_este_in_al_noualea_cer_cinema.jpgDesi a negat in mai multe rinduri ca ar fi insarcinata, noul look al actritei Katie Holmes nu ii sustine deloc declaratiile. In ultimul timp, nevasta lui Cruise si-a tot schimbat imaginea, pina a ajuns la cea a unei casnice mereu pe fuga. Imbracata in blugi lalii, cu mansetele suflecate, un tricou larg, indesat in pantaloni si o tunsoare ce a transformat-o intr-un baietandru, Katie a afisat o burta mai proeminenta, ce sigur nu se datoreaza balonarii. Insotita intr-un parc din New York de fiica sa, Suri, pe care o dadea in leagane, "umflatura" actritei a fost sesizata de toti curiosii din jur. Se pare ca familia Holmes-Cruise si Suri se pregatesc sa primeasca un nou membru.


Sursa : 7plus


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Katie Holmes
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti