Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Cu ce oferte vin comerciantii in pietele din judet? : Satu Mare
Ma 26 aug 2008 16:42:21 +0300


Piata Satu Mare
Satu Mare: Dacă la Carei păstăile costau 3 lei/kg, la Negrești în piață erau la 6 lei/kg

Administratorii câtorva piețe din județul nostru ne-au furnizat prețurile la care se comercializau ieri pro-dusele. Ne-am deplasat la Piața de alimente nr. 1 din Satu Mare și la Piața Mică pentru a veni în sprijinul dumneavoastră cu cele mai noi prețuri din piețe, așa cum o facem de regulă în fiecare lună.

Dacă la unele produse prețurile au înregistrat o ușoară scădere, iată că alte produse simt o creștere a prețului pe zi ce trece. Singurele produse care își păstrează prețul de câteva săptămâni încoace sunt lactatele.

Mere de toate soiurile în piața careiană

În Piața de alimente din Carei cartofii treceau la 0.5 - 1 leu kilogramul, fasolea boabe la 5 lei litrul, iar fasolea verde la 3 lei kilogramul. Mazărea se putea cumpăra ieri la 1.5 lei per kilogram, iar ceapa la 2 lei aceeași catitate. Varza timpurie trecea la 0.8 lei un kilogram, tomatele la 2, maxim 2.5 lei kilogramul, vinetele la 1.5 lei un kil, ardeii grași la 2 - 2.5 lei kilogramul, iar gogoșarii la 2.5 lei. Usturoiul uscat a ajuns la 10 lei un kilogram, iar dovleceii la 0.5 - 1 leu bucata. Castraveții se vindeau la 2.5 lei kilogramul. În piața careiană de alimente morcovii treceau luni la 1 leu legătura, țelina la 1.5 - 2 lei bucata, conopida la 1.5 - 2 lei per kilogram, iar guliile la 1 - 1.5 lei bucata. Oferta a fost foarte variată la capitolul fructe, în special la mere, care, în funcție de soi, costau între 2 și 5 lei kilogramul. Piersicile erau pe tarabe la 3 lei/kg, prunele la 1.5 - 2 lei/kg, nucile la 10 lei kilogramul. În timp ce strugurii de vin, tradiționalii struguri de casă erau la 3 lei kilogramul, strugurii de masă se ofereau la 6.5 lei. Un pachețel de ceaiuri naturale era 1.5 lei, iar buchetul de flori 1 - 1.5 lei. În ceea ce privește lactatele acestea aveau următoarele prețuri: laptele - 2 lei litrul, smântâna - 8 lei/l, brânza de oaie 12 lei kilogramul, cea de vacă 8 lei kilogramul, urda 12 lei/kg. Un kilogram de miere de albine era 13 lei.

Porumbul și grâul la Negrești

În Piața de alimente din Negrești - Oaș, după cum aflăm de la administratorul Gheorghe Beiciuc, cartofii treceau ieri la 1 - 1.2 lei kilogramul, varza la 1 - 1.5 lei un kilogram, morcovii la 2.5 lei kilu, pătrunjelul rădăcină la 4 lei/kg, iar un kilogram de țelină era la 6 lei.
Tomatele costau între 2 și 2.5 lei kilogramul, ardeii la fel, iar gogoșarii erau între 2 și 3 lei kilogramul. Vinetele le puteau cumpăra negreștenii la 1.5 - 2 lei kilogramul, iar păstăile la 5 - 6 lei per kil. În ceea ce privește porumbul și grâul, ambele se ofereau la 1 leu kilogramul.

Trandafir de toamnă la 1 leu în Piața Mică

Ofertă bogată de flori în Piața Mică din municipiul nostru, unde un buchețel de trandafiri de toamnă costa 1 leu, iar un fir de dalie era oferit la rândul lui la 1 leu.


Sursa : Informatia-Zilei


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Piata Satu Mare
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti