Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Cea mai scumpa bere din lume a fost fabricata din gheata topita in Antarctica
Ma 09 nov 2010 10:51:01 +0200


Cea mai scumpa bere din lume a fost fabricata din gheata topita in Antarctica
Recordul pentru cea mai scumpa bere din lume a fost pierdut de Scotia in favoarea Australiei ...

Recordul pentru cea mai scumpa bere din lume a fost pierdut de Scotia in favoarea Australiei, unde o singura sticla cu insemnul Antarctic Nail Ale a fost vanduta cu 800 de dolari. Sortimentul de bere, care are la baza apa ghetarilor topiti la Polul Sud, va fi imbuteliat in editie limitata – 30 de sticle – in sediul unei universitati australiene.


Prima sticla de Antarctic Nail Ale a fost vanduta cu 800 de dolari in cadrul unei licitatii de pe urma careia va beneficia organizatia pentru protectia animalelor Sea Shepherd Conservation Society, scrie ecorazzi.com, si a fost fabricata din gheata antarctica adusa in tara de membrii organizatiei dupa cea mai noua campanie impotriva vantatorii de balene pe care au intreprins-o in Oceanul de Sud.
Peste 90% din aceasta bere este apa. Asa ca Antarctic Nail Ale ar putea fi cea mai veche si mai curata bere a lumii, spune fabricantul de bere John Stalwood, reprezentantul companiei producatoare, Nail Brewing. Noul sortiment, produs in editie limitata, va fi imbuteliat la sediul Nail Brewing din cadrul Universitatii Edith Cowan din Perth, Australia.
Recordul pentru cea mai scumpa bere din lume a fost detinut pana acum de o companie scotiana care a impachetat sortimentul de bere End of History in animale impaiate.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania

Recomancari: Top Catering Oradea


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti