Știri locale pentru Satu Mare
SATU MARE ONLINE
Satu Mare și jud. Satu Mare
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Katie Holmes, trimisa cu forta intr-o tabara scientologica - Vedete din lume
Lu 05 mai 2008 10:38:44 +0300


Vedete din lume - Ingrozit de gandul ca va fi parasit de sotie si de micuta Suri, Tom Cruise a apelat la masuri extreme.

Ingrozit de gandul ca va fi parasit de sotie si de micuta Suri, Tom Cruise a apelat la masuri extreme. Actorul si-a obligat sotia sa plece pentru trei zile intr-o tabara scientologica pentru a��a-i veni mintea la cap".

El spera ca in felul acesta sa o recastige pe Katie Holmes.

Tabara scientologica din Hemet, statul California, este de fapt o baza secreta in care practicantii acestei religii organizeaza evenimente specifice.

Aici si-a trimis sotia actorul de 45 de ani, sperand ca a��programul religios sa o aduca inapoi la el", au declarat apropiatii pentru ShowBiz Spy.

Katie va trece prin teste de purificare

a��Katie va trece prin mai multe teste, inclusiv confesiuni, sesiuni de citire a textelor scientologice care sa o purifice. Tom a insistat ca sotia lui sa treaca inclusiv prin teste de curatare spirituala la toate nivelurile, care sa o reaseze pe Katie pe drumul ei normal", a adaugat pentru Star Magazine, un reprezentant al scientologilor.

Acest gest al lui Tom este unul disperat, el obligand-o pe Katie sa mearga, pentru a nu mai pleca la New York impreuna cu fiica lor Suri. Va reamintim ca in urma cu doua saptamani, Katie luase decizia de a se desparti de sotul ei.Curs valutar:

Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti